BitcoinRevolusjon.com: Hvordan selge Bitcoins

Bitcoin Wiki
Share

Hvordan selge Bitcoins


Det er ikke lett å selge Bitcoin i forhold til å kjøpe, men med hjelp av nylig etablerte områder, har det blitt enklere. Før du kjøper en Bitcoin, må du velge den beste metoden som er behagelig for deg. Du kan velge å selge på nettet eller i person, med hver har sin egen fordel. Salg av Bitcoins nettet er en veldig god måte å trading Bitcoins.

Her er noen måter å selge dine Bitcoins online

- Den første metoden er å engasjere seg i direkte handel med andre individ, gjennom en mellommann.
- Den andre måten er å selge gjennom online utveksling, der handelen er med utveksling og ikke en privatperson.
- Ny Peer-to-peer trading der; sider gir tilgang til eiere av Bitcoins å tjene nedsatte varer med Bitcoins gjennom andre mennesker som har til hensikt å tjene cryptocurrency via debetkort eller kredittkort. Peer to peer utveksling kobler de to sammen for å løse problemer.

1. Direkte Trading : Noen nettsteder tilbyr relaterte salgsstruktur; må du registrere deg som selger. Du verifisering detaljer må også gis, og du kan gjøre et innlegg av et tilbud etter verifisering hvis du har tenkt å selge. Du vil bli varslet hvis kjøpere er interessert i tilbudet og ønsker å handle med deg. Noen nettsteder er enkle å bruke, og du kan fortsette på transaksjonen med det.

2. Exchange Trading : Dette innebærer registrering på nettet ved å bekrefte din identitet; mindre arbeid er nødvendig i å organisere salget.

Børsene utføre rollen som en mellommann som holder midler for alle. Du kan dermed plassere en salgsordren, og oppgi beløpet, mengde og den valuta som du har tenkt å selge som Bitcoins og den eksakte prisen du ønsker å avhende per enhet. Transaksjoner vil bli gjennomført umiddelbart det er en kamp ordre fra en kjøper. Du konto vil da er kreditert med valutaen. Stress er involvert når du arbeider selge Bitcoins for fiat penger, må du sette inn midler til deg konto. Du kan bli forsinket dersom børsen står overfor noen problemer som avvikling, må du være tålmodig i å motta dine midler. Noen mennesker har lidd tap; sørg for at du gjør forskning på børsen du ønsker å bruke. Eventuelt kan du benytte deg av cryptocurrency utveksling å bytte for Bitcoin for en annen cryptocurrency. Selv om denne måten er sjeldne, men i situasjoner som arbitrasje eller aksept av andre verdier som dogeocoin eller litecoin.

Du kan bli bedt av noen gebyrer i å bruke enkelte børser, som BTC-e som lader 0,2% flatt. Noen andre hensyn er at det kan være begrensninger til summen av penger du får tilgang til å laste på en børs. Selv om det kan virke enkelt hvis spekulere, men det er ikke tilrådelig å sette hele din Bitcoins i en utveksling. Ta ansvar for dine penger og spare summer på utstyr eller offline, og ikke deponerer hele summen i et utvekslingsprogram for å unngå risiko.

3. Peer to Peer Trading markedsplasser: Det er noen nyopprettede nettsider fremme Bitcoin områder, med sikte på å koble personer med spesielle behov. Det første settet av mennesker er de som ønsker å kjøpe fra nettsteder ved hjelp Bitcoins, nettsteder godtar ikke digital valuta direkte. Det andre settet av mennesker er de som ville tenkt å kjøpe Bitcoin ved å bruke kredittkort eller debetkort. Dette punktet av markedet forbinder de to gruppene sammen og matcher deres behov for å selge Bitcoins og tilbyr rabatt varer.

Dette mediet fungerer som et mellomledd som tilbyr enkeltpersoner valget om å gjennomføre via Bitcoin lommebok eller Escrow.

Uttak av penger

Den vanligste måten å flytte pengene er via bankoverføring. Nesten alle Bitcoin markeder aksepterer denne metoden for overføringer. SEPA er også en annen måte å overføre penger til kontoen din etter å selge Bitcoins. Dette systemet ble utarbeidet for internasjonale overføringer mellom EU. Selv om det kan ta litt tid som 4 dager og høye kostnader opptil 4 pounds per betaling kan trekkes. Hvis hovedmål er å åpne en konto for midlene du får fra Bitcoin trading, kan du ikke være velkommen av noen banker som HSBC.

Identitetskontroll

Noen av de nevnte markedene krever noen verifisering av din identitet fra selgere og kjøpere. Det er noen registreringer av brukerens data lagret av Bitcoin markeder som forespurt av juridisk lov, og noen identitet er samlet for fremtidige reguleringer. For å lette i å selge, er det lurt å fylle ut noen detaljer når du først innlogging. Du kan bli pålagt å skanne noen regninger som viser ditt navn og adresse sammen med legitimasjon som førerkort eller pass. Hvis du ikke er komfortabel med vilkårene, kan det være vanskelig å selge Bitcoin online.

SELGE Bitcoin IN PERSON

Det er den enkleste måten å selge digitale valutaer. Du kan bare skanne en QR-kode på en venns telefon og jeg aksepterer kontanter gjør transaksjonen veldig enkelt. Noen venner eller familie kan tenkt å kjøpe Bitcoin, bare sette en Bitcoin lommebok for dem og overføre Bitcoins til dem da har du dine penger.

Måter å være klar når selger Bitcoins i person

Pris avtalen : Sørg for at du bestemmer deg på hastigheten som fungerer best for deg. Du kan skalere med pris fra en aner Bitcoin utveksling. Du kan bruke den mobile enheten for prisberegning, som BTCreport og andre.
Sikkerhet : Det anbefales å møte i offentlig eller ha en eskorte når du bærer stor sum penger.
LocalBitcoins : Du kan annonsere dine tjenester som Bitcoin selger til folk rundt. Det er ikke behov for bekreftelse identitet i forhold til andre steder.


Hvis du finner denne informasjonen nyttig, ikke nøl med å donere:
Bitcoin adresse: 199qweKqSzryPJsVi5n3iazuM8nLDFXBvo
Dogecoin adresse: D5cFbKHSJwmL3V7TVM84dL2EAf35SAV7Di
Litecoin adresse: LcXzbhN88EUAc44b8YYt5gD6Q3PPf2buxQ

eller donere direkte
Kommentar med din Facebook-konto