BitcoinRevolusjon.com: Hvordan kjøpe Bitcoins

Bitcoin Wiki
Share

Hvordan kjøpe Bitcoins


Handle bitcoin

Rangert etter:
- beste nettsted brukervennlighet
- lav transaksjonsgebyr
- transaksjonen fart

1. Cryptsy - Fee 0.25%
Coins: Bitcoin, Dogecoin, Litecoin og mange andre altcoins
Tips! Lav avgift, mange krypto mynter og en rask transaksjon tid

2. Coins-E - Fee 0.15%
Coin: Bitcoin, Dogecoin, Litecoin og mange andre altcoins
Tips! Lav avgift, mange krypto mynter og en rask transaksjon tid

3. Localbitcoins.com - Fee 1% + 0.0001-0.0004 BTC per transaksjon
Coins: Bitcoin

4. Cex.io - Fee 0.2%
Coins: Bitcoin, Dogecoin and Litecoin og mange andre altcoins
Tips! Lav avgift og en rask transaksjon tid

5. Vault of Satoshi - Fee0.4% + ubegrenset for USD 99,-
Coins: Bitcoin, Dogecoin and Litecoin

6. Bitstamp - Fee 0.2%
Coins: Bitcoin

7. Kraken.com - Fee 0.35%
Coins: Bitcoin, Dogecoin and Litecoin

8. BTC-e.com - Fee 0.2%
Coin: Bitcoin and Litecoin

9. Bittrex - Fee 0.2%
Coins: Bitcoin, Dogecoin and Litecoin


Kjøpe Bitcoins Informasjon

Det finnes ulike måter å kjøpe Bitcoins, men merk at fordelen med Bitcoin Volatilitet tillater deg å handle CFDer via AvaTrade eller Plus500. Kapitalen kan være i fare når transacting på linje. Vennligst håndtere penger med forsiktighet, når du overfører penger til en selger eller en utveksling på tilliten til ikke å ta av pengene dine, og at brukeren opprettholder sikret system for beskyttelse mot tyveri. Du kan få tak i den virkelige verden operatørens identitet og at ressurser er tilgjengelige. Når transacting, unngå utveksling eller lagring av store fond med tredjepart, er det ikke tilrådelig.

PAYPAL

Du kan ikke kjøpe Bitcoins direkte; fordi det er høy risiko for selger, dermed er det ikke mye selger som aksepterer tilbudet. Her er noen grunner bak at: - En tilbakeføring kan alltid utføres av en kjøper som ikke kan ytret av selgeren
- PayPal kan innse at hacket kontoer som er svikaktig brukes og de vil utføre en tilbakeførsel på den.
- PayPal støtter ikke Bitcoin, og det er mye konkurranse i Bitcoin nettverket. Kontoen kan bli utestengt hvis det har noe å gjøre med Bitcoins og fryser kontoen. PayPal kan brukes til å kjøpe Bitcoins gjennom løsningen, men de transaksjonsgebyrer er høye. Du kan kjøpe Second Life Lindens ved hjelp PayPal; det kan brukes til å konvertere Second Life Lindens til Bitcoins. Du kan bli belastet på rundt 6% for å bruke denne prosessen. Denne metoden fungerer fordi Bitcoins er nit kjøpes direkte via PayPal, kan du bare kjøpe Second Life Lindens og bytte for Bitcoins.

KREDITT KORT

Den virtuelle verden Veksling gjør nesten alle kort gjennom PayPal eller Skrill og gir rom for folk å kjøpe SLL etter som du kan nå bytte for Bitcoin. Kredittkort er en rask metode og innebærer store transaksjonsgebyrer. CoinMama gjør bruker Western Union til å gi adgang til å kjøpe via kredittkort, men ikke utvidet til USA.

BANKOVERFØRING

Du kan koble kredittkort med kontoen din. Coinbase utfører en lommebok funksjon for Bitcoins og kan brukes til lagring av Bitcoin etter kjøpet. Du kan kjøpe Bitcoins med bare et enkelt grensesnitt som tilbys av Bittylicious til kundene. Alt du trenger er bare å fylle inn din Bitcoin adresse og e-postadresse til å bestemme antall Bitcoins du ønsker. Kraken gir tilgang for kunden å kjøpe Bitcoin med USD og EUR etter innskudds gjennom bankoverføring. Du kan konvertere andre valuta til USD eller EUR overføre. Kraken fungerer som en utveksling mens markedet bestemmes av ordrer. Belgacoin gir tilgang for kundene å foreta kjøp ved hjelp av SEPA overføring. Det er sikret og en måte raskere uten registrering nødvendig, deres tjeneste er gratis. Bitalo kan du også kjøpe direkte fra enkeltpersoner. Hvis du er begge deler samme bank, og er på nettet kan du samle Bitcoins i noen minutter. Transacting via dette betyr er sikret, og de fungerer som en escrow.

CASH

Lokal Bitcoins gir selgere og kjøpere som er i nærheten til å møte og utveksle Bitcoins gjennom ulike metoder, inkludert kontanter, bankoverføring, Money Bookers, Skrill inkludert andre. BitQuick tillater kunden forbinder med selgere gjennom depositum eller SEPA overføring. Gavekort (US) Det lar enkeltpersoner til å kjøpe Bitcoins gjennom Visa, MasterCard, American Express eller Discover gavekort. Det gjør bruk av Coinbase valutakursen når kunden behandler gavekortet i 24hours. Du må fylle inn ditt kontonummer for verifisering av identitet.

MONEY GRAM

Du kan kjøpe Bitcoins med Moneygram og den er tilgjengelig over hele USA. Du kan kjøpe Bitcoins ved å bruke Western Union eller Moneygram overføringer.

Finne en direkte selger online

Du kan foreta utbetalinger til en annen person på nettet som er villig til å selge Bitcoins til deg, og du kan overføre penger til ham via PayPal eller andre betalingsmidler. Vær forsiktig med svindlere når engasjerende i benke forretninger.

FYSISKE FORHOLD

Det er mulig å finne noen som ønsker å selge Bitcoins lokalt; det anbefales å velge en hederlig person. Installasjoner av Bitcoin minibanker har blitt lansert i land som Canada, Finland, Slovakia, Australia, Tyskland og Storbritannia.

ANONYMITET

Det er en økende etterspørsel etter Bitcoins innkjøp på grunn av regjeringens forskrifter og private selskaper avbrudd og til å stå mot andre valutaer. Fordi det er mulig for kameraer til å gjenkjenne ansikter i banker og papiret stien med kredittkort, er det sjelden å kjøpe Bitcoins uten å avsløre deg personlighet.

Børser

Dette er de børsene som kjøper bestillinger i forhold til salgsordre, noe som gjør markedet pris forskjellig. Tjenesten siterer priser som ikke er oppført i driftsmarkedet, mens myntene er kjøpt eller solgt av en megler.

FYSISKE Bitcoins

Dette er bærer symboler som behandler en innebygd digital Bitcoin verdi åpnes. De er ganske dyrt hvis de er kjøpt hovedsakelig for digitale Bitcoins kan være fått lett via PayPal eller kredittkort biler.

Hvis du finner denne informasjonen nyttig, ikke nøl med å donere:
Bitcoin adresse: 199qweKqSzryPJsVi5n3iazuM8nLDFXBvo
Dogecoin adresse: D5cFbKHSJwmL3V7TVM84dL2EAf35SAV7Di
Litecoin adresse: LcXzbhN88EUAc44b8YYt5gD6Q3PPf2buxQ

eller donere direkte
Kommentar med din Facebook-konto