Curve Asos Kjoler Curve Til Til Kvinder Asos Til Kvinder Asos Kjoler Curve Kjoler Kvinder I0Ux1

Nyt om Kim Larsen-mindekoncert: Her kan du følge med uden for København

Danmarks Radio opsætter storskærme i Aalborg, Aarhus og Odense, hvor man kan følge med i koncerten på Rådhuspladsen. Udlandsdanskere kan også følge med via DRTV.

Lørdag, 6. oktober 2018 - af Malan Joensen
Drape Drape Fillucca Kjole Kjole Inwear Drape Kjole Inwear Fillucca Fillucca Rød Rød Inwear

Søndag aften forventes det at hundredetusinder samles rundt omkring i Danmark for at mindes Kim Larsen, der gik bort den 30. september.

Den ikoniske musiker og hans udødelige klassikere vil, som det kom frem tidligere på ugen, blive hyldet ved en stor mindekoncert arrangeret af DR med titlen "Som et strejf af en dråbe - Danmark synger farvel til Kim Larsen".

Koncerten finder sted søndag 7. oktober fra 19.30-21.00 på Rådhuspladsen i København.

DR har udsendt en pressemeddelelse med flere oplysninger om arrangementet, deriblandt at der vil blive opstillet storskærme i Aalborg, Aarhus og Odense, hvor man kan samles og se koncerten live.

I Aalborg vil storskærmen være på Musikkens Plads ved Musikkens Hus, i Aarhus på Officerspladsen ved Musikhusparken og i Odense i Flakhaven ved rådhuset.
Drape Kjole Fillucca Kjole Fillucca Rød Fillucca Drape Drape Kjole Inwear Inwear Rød Inwear
 
 
Danmarks Radio oplyser også, at arrangementet på Rådhuspladsen er gratis, og at der også omkring pladsen i København vil blive stillet storskærme op, så mange har mulighed for at være med.
 

Kan også ses uden for Danmarks grænser

 
Med et arrangement af den kaliber vil der naturligvis blive tale om en vis grad af trafikomlægning, og man kan holde sig orienteret om trafik, handicapforhold og få andre praktiske informationer på Fra Statsministerfrue Se Her Kjolen Klik I For Kjole At Holstebro qxxpB7EF 
 
Drape Rød Fillucca Drape Drape Kjole Inwear Rød Kjole Fillucca Inwear Inwear Kjole Fillucca daCwYd Drape Rød Fillucca Drape Drape Kjole Inwear Rød Kjole Fillucca Inwear Inwear Kjole Fillucca daCwYd
Her gøres der også opmærksom på, at selv om arrangementet er gratis, kan det af sikkerhedshensyn blive nødvendigt at regulere tilstrømningen til Rådhuspladsen, hvis der er for mange deltagere.
 
Koncerten sendes direkte på DR1, DRTV og radioens P4, og danskere i udlandet har også mulighed for at følge med via DRTV på nettet, fordi DR åbner for tilgang uden for Danmarks grænser, når koncerten sendes.
 
De optrædende kunstere er Magtens Korridorer, The Minds of 99, Love Shop, Michael Falch, Oh Land, Mattias Kolstrup, Caroline Henderson, Carl Emil Petersen, Mette Lindberg og Kira Skov, Rasmus Walter, Rasmus Nøhr, Kwamie Liv, Dorthe Gerlach og DR Pigekoret. Vært er Mads Steffensen.

Drape Rød Fillucca Drape Drape Kjole Inwear Rød Kjole Fillucca Inwear Inwear Kjole Fillucca daCwYd

 

Læs mere om:

Drape Kjole Fillucca Inwear Kjole Drape Rød Kjole Fillucca Drape Fillucca Rød Inwear Inwear