BitcoinRevolusjon.com: Bitcoin Transaksjoner

Bitcoin Wiki
Share

Bitcoin Transaksjoner


Dette er det signerte segment av data som kringkaster til nettverket for oppsamlings inn i blokkene. Det refererer til tidligere transaksjoner og innskudd et visst antall Bitcoins til en rekke offentlige nøkkel kjent som adressen til den Bitcoins. Dette er forskjellig fra å bli kryptert. All transaksjonen registreres i blokken kjeden kan bli avslørt ved bruk av blokk-kjeden browser. Det er nødvendig for den tekniske analyse av transaksjons handlinger og bekrefte betalingsprosessen.

FORKLARING

Inngangen på transaksjons av denne blokken kjeden import 50 Bitcoins ut av # 0 i transacting f5d8. Utgangen er 50 BTC for én adresse av Bitcoin. Når mottakeren har til hensikt å disponere penger, vil utgang # 0 være hans referanse for transaksjonene i tråd med innspill fra sin transaksjon.

INPUT

En inngang er en referanse for produksjonen i en egen økonomisk opptak. Rikelig med innganger er oppført i en transaksjon. Det er en sum opp på den verdi som er referert, mens resultatet vil være til nytte i den nåværende transaksjon. Hash av en formell transaksjon er det som er kjent som Forrige tx. Den største effekt som brukes i transaksjonen er kjent som Index. Den første halvdelen av et cript er kjent som ScriptSig. Det er to hovedkomponenter i manuset, nemlig en offentlig nøkkel og en signatur. Utgangen transaksjonen gjenløser eier den offentlige nøkkelen og viser at produksjonen er innløses av skaperen. De andre faktorene som kreves er ECDSA signatur gått over hash av en enkel transaksjon versjon.

Det blir med den offentlige nøkkelen, og avslører den virkelige skaperen av transaksjonen notering adressen også. Transaksjonene er definert av forskjellige flagg som også kan brukes for å skape ulike betalingsmåter.

UTGANG

Dette omfatter visse instruksjoner for å overføre Bitcoin. Satoshi er tallverdi der en BTC tilsvarer 100 millioner Satoshi som vil være verdien etter hevde. Den ScriptPubKey er halvparten av manuset. Utgang kan være mer enn én, og de alle gjøre bruk av inngangsverdier, må du sende den kombinerte inngangsverdier i en utgang for å unngå tapt. Hvis 50 BTC er verdien av en utgang, kan du og du har tenkt å overføre 25 BTC, ville to utganger av 25 BTC verdt være skapt av Bitcoin, som er et mål og en tilbake til deg. Hvis input i Bitcoin ikke kan innløses i en utgang, er det kjent som transaksjonsgebyr, noen som skaper blokken vil kreve det.

Typer transaksjoner

Det er to par som er opprettet av Bitcoin som er forskjellige, er de scriptSig / scriptPubKey. Mer kompleks transaksjonstype er også mulig, og kan kobles sammen til håndhevet avtalen cyptographically. Dette er anerkjent som kontrakter. Adressen til Bitcoin er en hash, mens en fullstendig offentlig nøkkel i scriptPubKey ikke kan gis til personen du sender den. Hvis en mynt sendt til adressen til Bitcoin skal innfris, må mottakeren gi signaturen og den offentlige nøkkelen. Skriptet godkjenner at hash av offentlige nøkkelen samsvarer med hasj i scriptPubKey, og også bekrefter signaturen til den offentlige nøkkelen.

PAY TIL SCRIPT HASH

Pay til script hasj ble opprettet med det formål å komme videre ansvar for å gi vilkårene for å forløse en transaksjon fra avsenderen av de andre fondene. Avsenderen er nå anledning til å danne en vilkårlig transaksjon; selv om det er vanskelig, å gjøre bruk av 20 byte hash 1. Pay til script hash tilbyr et medium å komplisere transaksjoner, som er forskjellig fra Pay til pubkey hash som har en definert scriptPubkey og scriptSig.

GENERASJON

Det er bare én inngang i generasjon, der du må sette en coinbase parameter ved å fjerne scriptSig. Det kan være noe i coinbase data, er det ikke brukt. En aktuell kompakt format målet er lagt inn av Bitcoin pluss extraNonce, noe som betyr at hver gang nNår området i blokkhodet flyter over. Utgangen kan også ved å informere om noe, men en man er skapt av Bitcoin akkurat som en IP-adresse. Den extranonce forbedre domenet for driften av bevis på arbeid, mens gruvearbeiderne kan redigere eller endre 4byte, tidsstempelet og extranonce fra 2 til 100 bytes. Inngangs definerer måten og metoden for å få den Bitcoin beløpet som kan løses inn. Dersom det er transaksjonen av en blokk, er det ansett som generell transaksjons inndata hvis innhold blir forlatt. Utgangen plassere betingelser for å frigjøre mengden av Bitcoin, mens tilsetnings verdiene av den første transaksjonen er også bestemt verdi av Bitcoin for blokken og transaksjons kostnader av andre i blokken.


Hvis du finner denne informasjonen nyttig, ikke nøl med å donere:
Bitcoin adresse: 199qweKqSzryPJsVi5n3iazuM8nLDFXBvo
Dogecoin adresse: D5cFbKHSJwmL3V7TVM84dL2EAf35SAV7Di
Litecoin adresse: LcXzbhN88EUAc44b8YYt5gD6Q3PPf2buxQ

eller donere direkte
Kommentar med din Facebook-konto