BitcoinRevolusjon.com: Bitcoin nettverk

Bitcoin Wiki
Share

Bitcoin nettverk


Peer to peer (P2P) nettverk eller computing er et felles program arkitektur som par oppgaver eller arbeidsbelastning mellom jevnaldrende. Peers er privilegert likt, så vel som inkluderte deltakere i programmet. De danner et nettverk node av peer to peer.Peer gjøre en del av sine ressurser som prosessorkraft, disklagring eller nettverksbåndbredde, som er tilgjengelig direkte til deltakernes nettverk, uten sentral felles arbeid av servere eller verter. Peers er både leverandører og forbrukere av ressurser, der det er skillet mellom tilbud og forbruker. De nye P2P-systemer er trending utover perioden av jevnaldrende gjør lignende ting og så vel som deler ressurser, og leter etter ulike jevnaldrende som kan gjøre opp unike og dyktige ressurser til virtuelt samfunn, og som et resultat, utdanner det å engasjere seg i flere oppgaver som overstiger oppgavene utføres av private jevnaldrende. Den første P2P felles systemplattform var Rør Platform av PeerLogic. Det ble først godkjent i år 1990 i Texas. P2P-systemer ble brukt for søknad domener, og det ble spredt over av systemet Napster lansert i år 1999.

HISTORIE OG UTVIKLING

Bevegelsen av peer to peer ga plass til millioner Internett-brukere å lenke direkte, noe som gjør opp grupper og sammenslåing til å bli bruker opprettet søkemotorer og filsystemer. Den grunnleggende ideen om peer to peer ble sett tidligere i programvaresystemer og diskusjons nettverk, datert tilbake til prinsippene i Request for Comments. Visjonen om Tim Berners Lee om World Wide Web var lik peer to peer nettverk slik at alle nettbrukere ville være redaktør og bidragsyter, skape og koble innholdet til å gjøre opp en Interlink linker. P2P Ideen startet i 1960, da ARPNET ble etablert for å distribuere filer mellom amerikanske forskningsfasiliteter og andre verter. Som internett forløper, ARPNET var en vellykket klient-server-nettverk der hver node forespørsler og tjene innholdet. Men ARPNET var ikke selv organisert og manglet stand stilling å tilby sammenheng betyr eller innhold basert ruting som overskrider enkle adresse ruter. Så ble det en delt meldingssystem som er koblet til som arkitektur av peer to peer dannet nemlig USENET. Den ble utviklet i 1979 og håndheves en desentralisert styringsmodell. Den grunnleggende modellen er klient-server modell fra brukeren eller klienten utsikt som gir en tilnærming som er selv organisert til nyhetsgrupper tjenester.

ARKITEKTUR

En peer to peer nettverk er designet rundt forestillingen like peer noder samtidig jobber som både klienter og servere til andre nettverksnoder. Denne stilen av nettverk ordningen er forskjellig fra klient-server-modellen som kommuniserer å finne fra en sentral server.

Ruting og RESSURSDISCO

Peer to peer nettverk generelt oppfunnet noen virtuelle overlay nettverk over den fysiske topologien nettverk, gjør at node i overlay opp en undergruppe av de fysiske noder. Dataene overføres via IP / TCP-nettverk, men kolleger er i stand til å kommunisere på programmet direkte, gjennom koblinger av den logiske overlegg. Overlegg brukes til peering og indeksering i nettverket, mens nettverkene kan klassifiseres som strukturert eller ustrukturert. Ustrukturert nettverk av peer to peer ikke implementere viss struktur på overlay nettverk bin design, men de er skapt av tilkoblede noder som er tilfeldig dannet. Fordi de ikke er pålagt med struktur globalt, de er enkle å finne og gi rom for optimalisering til forskjellige deler av overlegg. Strukturert peer to peer nettverk er godt organisert i en bestemt topologi, og det gjør at nodene for å søke etter nettverk etter filer eller ressurser i sin protokoll. Den mest populære P2P strukturert typen ilagt en felles hash table (DHT), som består av en variant av hyppig hash som skal brukes til å tilordne eierskap av hver filer til en node.

Hybridmodeller

Dette er en kombinasjon av peer to peer og klienters servermodeller. En generell hybrid modell er å ha en sentral server som lokaliserer hver jevnaldrende, er et eksempel Spotify. Det er mange hybridmodeller, og alle av dem gjør avveining mellom den sentrale funksjon som tilbys av en strukturert nettverk og ustrukturerte nettverk av P2P gir nodene like.

Immaterialrett og ulovlig deling

Selv om P2P-nettverk kan brukes til lovlige formål, har rett eiere rettet P2P over implikasjoner med deling opphavsrett materialer. P2P nettverk innebærer overføring av data fra én bruker til den andre uten en mellomliggende server. Det har vært engasjement i selskaper i ulike juridiske saker, i USA, over opphavsrettslige spørsmål.


Hvis du finner denne informasjonen nyttig, ikke nøl med å donere:
Bitcoin adresse: 199qweKqSzryPJsVi5n3iazuM8nLDFXBvo
Dogecoin adresse: D5cFbKHSJwmL3V7TVM84dL2EAf35SAV7Di
Litecoin adresse: LcXzbhN88EUAc44b8YYt5gD6Q3PPf2buxQ

eller donere direkte
Kommentar med din Facebook-konto