BitcoinRevolusjon.com: Bitcoin Market

Bitcoin Wiki
Share

Bitcoin Market


Digitale lere er bedrifter som gir rom for handel digitale valutaer for andre verdisaker som konvensjonell fiat penger eller andre digitale valutaer. De er også kjent som market makere som tar gebyrer som provisjoner for sine transaksjoner. Leren kan være en murstein og mørtel bedrift som utveksler utbetaling av lønn og digitale valutaer, eller transacting online, og utveksling av digitale valutaer som overføres elektronisk. De fleste digitale valutaer arbeide utenfor de landene på den vestlige siden, for å hindre tilsyn regulering og komplisere straffeforfølgelse, men de tar vare på fiat valutaer, og holder bankkontoer i ulike nasjoner for å forbedre valuta innskudd.

Det er mulig de tillater betaling via debetkort, bankoverføring, postanvisninger , eller betaling i andre former for utveksling av digitale valutaer. Noen av de vekslere kan konvertere balanse av digital valuta kontantkort av anonym og kan brukes til å ta penger fra minibanker over hele verden. De digitale valuta skapere er uavhengige i handelsvaluta. Et system kan omfatte tilbydere av digitale valutaer å bli virksomheter som vedlikeholder kontoer for kunder, men de ar ikke lov til å utstede digitale valuta til kunder. De selge eller kjøpe valuta fra kundene, og overføringen de digitale valutaene til kunder konto eller trekke fra det. Noen av disse lere er datterselskaper av tilbydere, mens noen er uavhengige i trading. En fiktiv valuta eller ekte valuta kan depostied til kontoen til digitale valuta leverandører.

FORSKRIFT

I år 2004 var det en nedleggelse av 3 australske basert digital valutavekslinger etter at etterforskningen av den australske Securities og Investeringer Commission (ASIC). Kommisjonen på de aktiviteter som tilbys som krav som kreves av Australian Financial Services License at selskapet ikke kunne gi. I år 2006, GoldAge Inc, et digitalt valutaveksling virksomhet, også en virksomhet i New York, ble stengt av US Secret Service å følge sin virksomhet siden år 200. To business menn ble tiltalt nemlig Vladimir Kats og Arthur Budovsky, der deres avgiften ble basert på drift av ulovlig digital valutaveksling og overføring av virksomhet fra deres hus, der de overførte til digitale valuta kontoer over 30 millioner USD. Kjøpere og selgere mangler identitetsdokument som kreves, og de kunne overføre penger til andre mennesker over hele kloden med transaksjoner over USD100, 000. 5 år fengsel ble plassert på Budovsky og Kats i år 2007 for å håndtere i penger overføring uten lovlig lisens, brudd staten bank lov.

I måneden av året April 2007, regjeringen i USA beordret administrasjon av e-gull for å avbryte eller blokk med rundt 58 E-Gold kontoer klarte Bullion Veksling, AnyGoldNow, IceGold, GitGold, The Denver Gold Exchange, GoldPouch Express, 1MDC og noen andre til å stoppe driften og sine eiendeler for å bli beslaglagt. Etter noen få uker, ble E-Gold møtt med 4 tiltale. DOJ utgivelsen og rebuttal av administrerende direktør ved navn Jackson. I måneden av året July 2008, ble de regler og forskrifter Webmoney endret, noe som påvirket mange andre lere. Som fra da, er det nå forbudt å utveksle WebMoney til e-valutaer som Liberty Reserve og E-Gold.

I år July 2008, ble et røverkjøp akseptert av 3 styremedlemmer i E-Gold sammen med påtalemyndigheten skyldig av en konto som en er Operasjoner av ulisensiert penger overføring business, og selskapet beslaglagt for å eksistere i 2009. Per i året kan 2013 Liberty Reserve, et digitalt valutaveksling ble stengt ned følgende påståtte av Arthur Budovsky Belanchul, grunnleggeren, og 4 andre ble arrestert i land Costa Rica, Spania, og New York, for konspirasjon for å hvitvaske penger og konspirasjon , også konspirasjonen operere under ulisensiert penger overføring business. Grunnleggeren, var en amerikansk statsborger før du skifter til Costa Rica ved naturalisering, ble også arrestert i år 2006 med koblingen av Gold Age raid. Tiltalene gjort av US adressert saken for å være den største internasjonale hvitvasking som er tiltalt noensinne. Over USD40 millioner ble plassert i midler til beherskelse avventer nedleggelse, og mange domenenavn av Liberty Reserve exchanger ble beslaglagt. Nesten USD6 milliarder ble registrert å ha blitt hvitvasket av selskapet.

DIGITAL GOLD VALUTA

Dette er en form for unser gull som er basert på elektroniske penger. Det representerer penger, akkurat som gull sertifikat av papir som av tiden i 1873 til å 1933, etterspørselen for utveksling av gull økning i perioden. Enheten av valutaen for den type valuta er kjent som gull gram eller troy unse, men noen enheter som gull dinar kan brukes noen ganger. Digitale gull valutaer er støttet av gull etter gull lagringsplass som er tildelt eller ikke tildelt. Noen selskaper som utsteder den digitale valutaen og de alle gir en plattform som gjør det mulig for brukere å foreta betalinger for hverandre i enheter som holder samme vale akkurat som gull bullion. Selskapene utstede en valuta kjent som selvstendig valuta.


Hvis du finner denne informasjonen nyttig, ikke nøl med å donere:
Bitcoin adresse: 199qweKqSzryPJsVi5n3iazuM8nLDFXBvo
Dogecoin adresse: D5cFbKHSJwmL3V7TVM84dL2EAf35SAV7Di
Litecoin adresse: LcXzbhN88EUAc44b8YYt5gD6Q3PPf2buxQ

eller donere direkte
Kommentar med din Facebook-konto