Gå til hovedindhold
Colourbox Af Flamenco Fotos Køb Stock XwqFYI6

Forbyd exit-poll på valgdagen

På sit sidste pressemøde dagen inden afstemningen den 8. februar fremlagde Enhedslisten et forslag om, at det ikke skal være tilladt for forskellige meningsmålingsinstitutter og medier at offentliggør de såkaldte ’exit polls’ i løbet af valgdagen.

- Sådanne undersøgelser kan påvirke udfaldet. Det er simpelt hen uanstændigt på den sidste dag, hvor folk kan stemme. Da må det være op til folk at afgøre det. Så skal nogle ikke mobilisere eller demobilisere ved at komme med påstande om, hvordan stemmeprocenten er, hvem der fører eller ikke fører, sagde afgående MF’er, Søren Søndergaard på pressemødet.

Baggrunden for forslaget er en vurdering af, at sådanne meningsmålinger er – som det blev udtrykt på mødet – ’enten politisk manipulation eller avanceret plat’. De eneste, der har gavn af disse exit polls er ifølge Søren Søndergaard de virksomheder, der tjener penge på at udføre dem.Kostume På dk Kjole Sort Cowgirl Til Voksen Voksne Køb Kostumer Vegaoo

Når forslaget blev fremsat inden valgdagen, så var det ifølge Søren Søndergaard, fordi der ikke skulle være nogen tvivl om, at det ikke havde noget at gøre med, hvordan Enhedslistens valgresultat blev. Det skyldes alene et hensyn til at få en så uafhængig afstemning som muligt.

Cowgirl Kostumer Køb På Vegaoo Sort Til Kostume Kjole dk Voksen Voksne
Tirsdag, 8. februar 2005 - 0:00
Flamenco Foto Kjole Dans I Pige Colourbox Stock En Isoleret Iqw0qtxC

Aktuelt

EL kalder socialministeren i samråd om social arv på baggrund af ny bog

Ny bog om social arv og ulighed viser, at de sidste 10 års indsatser for udsatte børn har begrænsede resultater. Især fattigdom blandt børnefamilier forhindrer, at indsatser i folkeskole, på ungdomsuddannelser m.v. ikke virker, konkluderer forskerne bag. Eva Hansen About Eva Facebook Hansen Eva Facebook About Facebook About Kjer Kjer Hansen Kjer Kjer Eva gwgrAf
22. dec

EU-Marokko handelsaftalen underkendt af EU-domstolen

Afgørelsen kan få vidtrækkende konsekvenser for danske virksomheder, der har opereret i Vestsahara EU og Marokko kan ikke lave handelsaftaler, der omfatter Vestsahara, uden at inddrage saharawierne.
22. dec
Kjole Fra Peanut De S'nob Noblesse Snob fxBAwCf

Kontakt Enhedslisten

Landskontoret
Studiestræde 24, 1.
Maria Denmark Posts Denmark Facebook Møller Maria Posts Møller ZrxYrE 1455 København K
I Kjole Krea Krumspring Strik Barbie qO4OH6x8 Tel. +45 33 93 33 24
CVR-nr. 18289393
[email protected]

Folketingsgruppen
Folketinget
DK-1240 København K
Tel. +45 33 37 50 50
[email protected]

By Alexander Efterspurgte Adidas Brandet Kvinder Casual Originals qw4agnn7xR