BitcoinRevolusjon.com: Bitcoin lommebok

Bitcoin Wiki
Share

Bitcoin lommebok


Lommebøker er ofte referert til som et oppbevaringssted eller lagring av Bitcoins, på grunn av systemets natur, kan de ikke skilles fra transaksjonen hovedbok av blokken kjeden. På annen måte, betyr det noe lagring av digitale registreringer av beholdningen av din Bitcoin og gir rom for å få tilgang. Offentlig nøkkel kryptografi er laget brukt av Bitcoin den har kryptografi nøkler to, som er generert offentlige og private nøkler. Den offentlige nøkkelen kan være av en konto navn nummer mens den private nøkkelen betegner legitimasjon av eieren. I utgangspunktet omfatter lommebok for innsamling av nøkler, og den Bitcoin Programvaren har også muligheten til å gjøre transaksjoner. Men fysiske lommebøker er overalt i media dekning og tiltrer en privat nøkkel trykt på tre, papir, plast eller metall pluss en nyhet mynt. De fysiske Bitcoins er ikke mest synlige utenfor bildenyhetsartikler, men kan betraktes som det beste alternativet for de som er seriøse om sterke nøkler som er trykt på papir utskrifter eller i offline-nøkler og også sikkerhet.

BITCOIN NETWORK

Den Bitcoin klientprogramvare som også er kjent som Bitcoin lommebok gir tilgang for transaksjoner av Bitcoins. De private nøkler blir generert og lagret av lommeboken program, og også få kontakt med jevnaldrende på Bitcoin nettverket. Den første lommebok program kalt Bitcoin-Qt ble lansert i år 2009 av Satoshi Nakomoto som en kode for en åpen kildekode. Den kan brukes til betalinger som desktop lommebok spesielt for kjøpmenn og for andre tjenester som inkluderer betaling. Den Bitcoin Qt anerkjent som Satoshi Client, kan bli kalt referanse klient som det definerer handling og protokoll fra Bitcoin av Bitcoin som implementerings standarder for andre programmer. Versjonen navnet på 0,9 av Bitcoin-Qt ble endret til Bitcoin kjernen for riktig beskrivelse av sin rolle og funksjon i nettverket. Transaksjoner kan gjøres enkelt hvis når du kjøper på mobile enheter. Andre nettverk programvare implantasjoner av protokollen av Bitcoins er tilgjengelig.

SIKKERHET, tyveri og tap

Sikkerhet av Bitcoin hindrer transaksjoner som ikke er autorisert fra lommeboken til et individ. Transaksjonen av Bitcoin kan overføre eierskapet til en annen adresse permanent, gjort mulig ved har funksjons og ordningen koding applikasjoner, med innsamling av bokstaver og tall som genereres fra de offentlige nøkler. Den private nøkkelen beskytter eieren, mottar betalings meldinger fra en adresse må ha en offentlig nøkkel og en digital signatur som viser at du har den private nøkkelen. Tyveri kan være et resultat av å miste en privat nøkkel, og har blitt spilt inn på mange anledninger. Den Bitcoin lommebøker sikkerhet har blitt bekymring for å unngå tyveri. Du kan generere nøkler pålogget for å redusere tyveri eller risiko ved å bruke en kompromissløs PC og backing dem på forskjellige lagringsanordning eller papirutskrifter.

Det er mulig å miste Bitcoins, og har vært registrert i 2013 der en bruker annonsert å ha mistet rundt 7500 Bitcoins som står rundt USD7 løpet av tiden, som følge av å miste en harddisk som inneholder hans private nøkkel. Det er også mulig å finne Bitcoins, Mt. Gox en tidligere Bitcoin utveksling, rapporteres å ha funnet en gammel lommebok som har blitt administrert før og til sammen rundt 200.000 Bitcoins ble funnet.

DIGITAL lommebøker

En digital lommebok er definert som den elektronisk enhet som gir tilgang til en person for å gjøre handelstransaksjoner elektronisk. Det inkluderer å kjøpe varer fra nettet via en smarttelefon eller datamaskin for å kjøpe varer fra en butikk. De digitale lommebøker er ikke ment for transacting grunnleggende økonomi, men også å få bekreftet legitimasjon av eieren. Det kan brukes til å autentisere en alder av en kjøper fra butikken når du handler for alkohol. Digitale lommebøker kan bli kontaktet som en enkelt teknologi inkludert 3 hoveddeler: system, programmet og enheten. Du kan koble din bankkonto til din digitale lommebok med ens førerkort eller andre identitetskort. De digitale lommebøker har vært økende den siste tiden, og det anses å erstatte fysiske lommebøker.

Det er ikke nødvendig for forbrukerne å fylle ut et bestillingsskjema på hver nettside etter å kjøpe en vare fordi deres detaljer kan ha blitt lagret i butikken og vil automatisk oppdatere til andre felt som transacting som kjøpmann. Enkelte er beskyttet når du gjør transaksjonen via digitale lommebøker, på grunn av deres kryptert informasjon eller beskyttelse av programvarekode. Digitale lommebøker kan brukes av alle kunder og den er tilgjengelig med restriksjoner, og de er enkle å administrere.

ONLINE LOMMEBOK

Dette er en webtjeneste eller et program som gir tilgang til å lagre og behandle informasjon for å kjøpe på nettet, som passord, innlogging, adresse og andre detaljer på ett sted. Det gjør tilgjengelig en rask teknologi metode og bekvemmelighet for å gjøre innkjøp fra butikken eller enkeltpersoner rundt om i verden.


Hvis du finner denne informasjonen nyttig, ikke nøl med å donere:
Bitcoin adresse: 199qweKqSzryPJsVi5n3iazuM8nLDFXBvo
Dogecoin adresse: D5cFbKHSJwmL3V7TVM84dL2EAf35SAV7Di
Litecoin adresse: LcXzbhN88EUAc44b8YYt5gD6Q3PPf2buxQ

eller donere direkte
Kommentar med din Facebook-konto