BitcoinRevolusjon.com: Historien om Bitcoin

Bitcoin Wiki
Share

Historien om Bitcoin


Omtalen av Bitcoin var datert tilbake til år 2008, på utført forskningsarbeid initiert av Satoshi Nakomoto. Personligheten Satoshi Nakomoto er ikke offentliggjort, akkurat som anonym. Utnyttelsen av tidlig Bitcoin var i 2009 av en klient som gjør at flere mange andre mennesker skal ha tilgang skape Bitcoin. I mars 2013 ble det gaffel som skyldes tekniske feil i blokken kjeden, ble nesten hoveddelen av blokken nettverket tilsatt til en versjon av kjeden, og stadig flere andre versjoner også. To Bitcoins betjenes samtidig i mer enn 6 timer, kjører på annen versjon av transaksjonen poster. Utviklerne konvergerte for en umiddelbar transaksjonen stoppet opp, forårsaker et kraftig kast. Alle var ting var tilbake til det normale når de fleste versjonen ble nedgradert til 0,7 versjon av Bitcoin programvare. Den generelle aksept av Bitcoin av noen nettsteder i gang i 2013, nettsteder, blant annet OkCupid i år 2013, Word Press i 2012, Atomic Mall i 2013 og mange andre.

Noen none profit organisasjon tillater også bruk av Bitcoin som depositum. Selv om de sluttet å komme på aksept av Bitcoin i 2011, men startet igjen i år 2013. Den første forekomsten som involverer politi skjedde i 2013, der egenskaper som tilhører Mt Gox ble holdt tilbake av FBI, og nedleggelse av svarte markedet hjemmeside langs Silkeveien også fant sted. Det var en offentlig kunngjøring av stort selskap som heter Baidu annonserte en kinesisk internett ikonet som sikkerhet av nettsteder tillot betaling av tjenester med Bitcoin. I 2013 BTC Kina stiger over annet Bitcoin børs selskapet som Mt. Gox og Bitstamp å bli første blant de største Bitcoin utveksling handelsmenn i volumer. Verdien av Mt Gox rised til USD900 på 19 november etter høringen i USA Senatet komité basert på virtuelle valutaer som ble offisielt akseptert for finansielle tjenester. Rundt 6,789Yen av Bitcoins omsatt for $ 100 som samme dag i Kina. Kinesiske institusjoner ble utestengt fra å bruke Bitcoins av Folkets Bank of China på 5 desember 2013.

Bitcoin verdi redusert etterkant og Bitcoin ble avvist av Baidu for finansielle tjenester. Fra og med 2009 har det blitt ulovlig å kjøpe ekte varer med virtuelle valutaer. På Okt 2013 ble den første Bitcoin ATM lansert i British Columbia i Canada. Per november 2013 har nesten 12 millioner Bitcoins eksistert, øker markedet cap til rundt USD7.2 milliarder av Bitcoin verdi. Den Bitcoin markedet stiger over USD10 milliarder markerer en ny rekord siden dens eksistens. Noen gruppe mennesker ble arrestert for hvitvasking ved å gjøre bruk av Bitcoin i januar 2014, inkludert Charlie Shrem formann BitInstant og nestleder i Bitcoin Foundation. Det ble rapportert at Shrem ga andre mennesker mulighet til å kjøpe bitcons i store kvantum til å bruke på det svarte markedet nettsteder. En større del av Bitcoin utveksling operatør heter Mt. Gox, stoppet uttak på grunn av noen tekniske problemer på Feb. 2014, og konkursbeskyttelse ble fremlagt i Japan rapporterer at om lag 744 000 stjålne Bitcoins.

Financial Crime Enforcement Network hyllet regulering av amerikanere som bruker Bitcoins for behandling betalinger eller bytte, er en varmeveksler eller sender noen som lar desentraliserte virtuelle valutaer fra noen og overføringer til en annen som et fond for å erstatte materielle goder. Den FinCEN gjort en beslutning og ba om at Bitcoin utveksling og handelsbedrifter bør sende sine transaksjonshistorikk og all annen aktivitet, inkludert Bitcoins følgende forskrift av hvitvasking av penger og at hele deres kundens data skal utleveres til finansinstitusjoner. Ett av medlemmene i Bitcoin Foundation heter Patrick Murck klassifisert reguleringen som "overvurder" acclaiming at etaten ikke kunne håndheve en handling basert på informasjonen. Regissøren av den finansielle byrå som heter Jennifer Shasky Calvery, uttalte at virtuelle valutaer er under gjenstand for den samme regulering som annen valuta. På Okt 2012, ordningen med virtuelle valutaer, Bank of Central Europe uttalt at det ville være kontinuitet i veksten av virtuelle valutaer, og det mangler tett regulering, det ble advarsel fra banken at påfølgende undersøkelse av utviklingen ville være på plass for å minimere risikoer.

Det amerikanske finansdepartementet utvidet forskrift av maur hvitvasking i 2013, til Bitcoin transaksjons prosessorer. Det var en rapport om Forbes av Jon Mantonis at han mottok et brev fra California om å gjennomføre og å overføre penger i ulisensiert måte, men han nektet, og sa at saken var midler til å utdanne statlige myndigheter. Nye rutiner og skjemaer ble satt i 2013 av Industri konsernutvalg for å skape Authority of Digital Transfer, og vurdere å arbeide med myndigheter og lovgivere til å endre sin nåværende valuta etterspørsel til digital valuta forretning og teknologi for å forbedre styring av risiko. En Bitcoin handelsplattform i Hong Kong kontrollert av Global Bond Limited kollapset med over 5 USD millioner fra oven 500 investorer i oktober 2013.


Hvis du finner denne informasjonen nyttig, ikke nøl med å donere:
Bitcoin adresse: 199qweKqSzryPJsVi5n3iazuM8nLDFXBvo
Dogecoin adresse: D5cFbKHSJwmL3V7TVM84dL2EAf35SAV7Di
Litecoin adresse: LcXzbhN88EUAc44b8YYt5gD6Q3PPf2buxQ

eller donere direkte
Kommentar med din Facebook-konto