BitcoinRevolusjon.com: Bitcoin Gruvedrift

Bitcoin Wiki
Share

Bitcoin Gruvedrift


Mining er en prosess for å opprettholde blokken kjeden, etter som folk som driver slik blir belønnet med nye Bitcoins og transaksjonsgebyrer. Gruvearbeidere er alle rundt om i verden, de sikrer behandlingen av utbetalinger etter verifisering av all transaksjonen og de anses gyldig og lagt til blokken kjeden. De som behandle betalinger blir belønnet med 25 Bitcoins som 2014 for en blokk kjede. Du må konkludere med noen transaksjoner som er kjent som Coinbase før hevde belønningen. De Bitcoins i omløp kan spores med registrering av transaksjonen i Coinbase. I hvert fjerde år Bitcoin protokollen gjør spesifikasjon som belønning for å legge en blokk vil bli delt i to, selv om det kan bli kansellert når 21 millioner Bitcoins grensen er nådd.

Det er ikke obligatorisk å betale for transaksjonsgebyrer, men det kan få fart på transaksjonsprosessen. Konkurransen i Mining har økt de siste årene, og det har vært lettere når den nye teknologien har blitt innført. Gruve maskinvare som er effektiv og bruker tilpasset design anvendelsen av integrerte kretser, som er enestående, og det er bedre at CPU og bruker mindre strøm. De nyopprettede maskiner for det formål Bitcoin mining gjør du tjener nok til å dekke kostnadene for elektrisitet benyttet i gjennomføringen av alle prosesser.


HVORDAN MINING SKJER

Det er transaksjoner av Bitcoins over Internett fra en person til en annen, men du må holde styr på registreringer av all omsetning eller annet det vil være vanskelig å finne de som hadde betalt. Nettverket av Bitcoin gjør det enkelt å samle inn data for transaksjoner som kalles blokk. Gruvearbeiderne kan da sjekke gjennom transaksjoner og overføre den til hovedboken.

MAKING HASH av gruvedrift

Hovedbok inneholder en lang beskrivelse av blokker som er referert til som blokken kjeden. Man må regne med hovedbok, og alle ting er laget digitalt. Når du oppretter en blokk transaksjon, er det utsatt for en prosess av gruvearbeiderne. Informasjonen vil bli tatt i blokken, hvorved en matematisk formel påføres, å endre hele data til en kortere og tilfeldig sekvens som er klassifisert som hash. Det er lagret i blokken ved avslutningen av blokken kjeden. Hashverdiene fremstilles lett fra samlingen av blokken kjededata. Hele delen av hash er unik og status kan utlegge dersom en av Bitcoin blokkene blir endret. Hver av hash er generert fra blokken før du slår til en digital versjon av voks forsegling. Det gjør arrangementet av blokken juridiske og redusere risikoen for hacking.

Den brukes til å bekrefte transaksjoner av Bitcoin adresse gjennom nettverket når som helst. Blokken kjeden inneholder den nye blokken av transaksjonen og skaper en lang liste av hele transaksjoner som har blitt gjort i nettverket av Bitcoin. Hvis en falsk transaksjon blir prøvd ved å ytre en blokk som hadde blitt lagret i blokken kjeden før, vil det endre hash av blokkene. Block autentisering kan styres ved hjelp av hash-funksjon som hvis hash er forskjellig fra den som er lagret i blokken kjeden; det vil bli klassifisert som falske. Hver del av blokken hash brukes for å hjelpe fremstillingen av den følgende blokken i kjeden; blokker endret kan også påvirke den neste.

MYNTER KONKURRANSE

Det er konkurranse for gruvearbeidere å forsegle, med bruk av programvare er skrevet til mine blokker på en bestemt måte. Når er opprettet hash lykkes, er de belønnet med 25 Bitcoins, de blokk kjedeoppdateringer, og skape bevissthet for alle. Det er lett å fremstille hash fra settet med data som forårsaker lite problem. Det må endres til en vanskelig status ved Bitcoin nettverket, ellers vil folk begynne hashing transaksjons blokker overtid og kan føre til gruvedrift hele Bitcoins i noen minutter. Gamle hash er ikke akseptert av Bitcoin protokollen. Den sier at en blokk hash må være i en struktur, som inneholder 0 tallene først. Du trenger ikke å endre transaksjonsdata på en blokk som en gruvearbeider, men data må endres for å skape nye hash. Dette gjøres ved et tilfeldig dataelement som kalles "nonce". Det er kombinert med data transaksjons i å produsere hasj. Den nonce kan endres hvis det ikke passer formatet og hashing starter om igjen. Det kan ta mange forsøk på å finne en nonce som passer, som kan prøves av alle gruvearbeiderne på nettverket forsøker å gjøre det.

GRUVEDRIFT BASSENG

Oddsen for enkelte i å vinne belønningen for å legge en blokk til blokk kjeden faller med antall gruvearbeidere økende. Det er nå mange gruvearbeidere som er involvert, men belønningen kan bare overføres til en Bitcoin adresse. Det har vært organisasjonens gruvedrift verktøy startet i 2014, noe som gjør det enkelt å dele gevinsten blant deltakerne og redusere risikoen som oppstår.


Hvis du finner denne informasjonen nyttig, ikke nøl med å donere:
Bitcoin adresse: 199qweKqSzryPJsVi5n3iazuM8nLDFXBvo
Dogecoin adresse: D5cFbKHSJwmL3V7TVM84dL2EAf35SAV7Di
Litecoin adresse: LcXzbhN88EUAc44b8YYt5gD6Q3PPf2buxQ

eller donere direkte
Kommentar med din Facebook-konto