BitcoinRevolusjon.com: Bitcoin F.A.Q

Bitcoin Wiki
Share

Bitcoin F.A.Q


Hva er Bitcoin?
Er det et parti som styrer Bitcoin?
Hvem er skaperen av Bitcoin?
Hva er prosessen?
Har folk virkelig bruke Bitcoin?
Hvor får du Bitcoins?
Er det lett å lage Bitcoin betalinger?
Er Bitcoins en måte å bli rik raskt?
Er Bitcoin et godt investeringsalternativ?
Hvordan kan du opprette nye Bitcoins?
Hva er fordelene med Bitcoins?
Hva er begrensningene i Bitcoin?
Kan du stole Bitcoin?
Er Bitcoin helt virtuell?
Hva skjer når Bitcoins er tapt?
Er Bitcoin lovlig?
Hva om skatt i tilknytning til Bitcoins?
Er Bitcoin en svindel?
Spekuleres et problem med Bitcoins?


Hva er Bitcoin?
Det er en form for betaling system, akkurat som Visa og Paypal, men det innebærer digitale penger. Derfor er dette en ny type system, som innebærer bruk av peer-to-peer betalingsnettverk, som ikke har noen form for mellommenn eller sentralisert autoritet. Hvis en bruker er å bruke dette betyr, så er det en annen form av kontanter på internett. Det er også regnet for å være en av de få trippel oppføring systemer som eksisterer i dagens verden.

Er det et parti som styrer Bitcoin?
Akkurat som det ikke er noen som eier e-post, er det ingen som eier Bitcoin nettverket. Faktisk er alle brukerne av Bitcoin faktisk styre dette nettverket. Det er visse utviklere som bedre programvaren, men uten samtykke fra brukerne, kan det ikke være noen endring i protokollen av dette systemet. Brukere har full autoritet på hva slags programvare og versjon som de bruker. Imidlertid er det ideelt å bruke den samme programvare på grunn av kompatibilitet. Det må være fullstendig enighet om systemet er å arbeide effektivt.

Hvem er skaperen av Bitcoin?
Begrepet krypto-valuta som Bitcoin er basert ble utviklet av Wei Daii i 1988. Han foreslo ideen om at en ny form for penger som gjør bruk av kryptografi som kan brukes for å kontrollere transaksjoner. Derfor ville det ikke være noen sentral autoritet Imidlertid ble det første bevis på konseptet og spesifisering av Bitcoin utgitt av Satoshi Nakamoto. Men etter dette tidspunktet i 2010, har det vært mange utviklere som jobber med dette systemet.

Men protokollen og programvare publisert på internett ganske mye, med alle utviklere som har myndighet til å gjennomgå koden eller lage sin egen versjon. Derfor ingen egentlig vet hvem som faktisk skapt Bictoin helt, akkurat som ingen vet identiteten til personen som opprettet papir.

Hva er prosessen?
Hvis man ser på Bitcoin fra perspektivet til brukere, er det rett og slett som et dataprogram eller en mobil app som har en Bitcoin lommebok. Dette lar enkeltpersoner til å sende og motta valuta akkurat som i en vanlig betalingssystem. Dette er hvordan prosessen fungerer for mye av systemene.

Imidlertid er Bitcoin nettverket også brukt av mange utviklere over hele verden. Det fungerer gjennom deling av en hovedbok som er offentlig, kjent som blokken kjeden. Dette har faktisk hver transaksjon som noen gang har blitt behandlet. Hver bruker har full kontroll fra sine egne adresser å sende Bitcoins. Hvis noen behandler transaksjoner gjennom bruk av spesialiserte hardware produsere Bitcoins, så de blir belønnet i Bitcoins for denne tjenesten. Prosessen er kjent som "mining".

Har folk virkelig bruke Bitcoin?
Du vil bli overrasket over at det er mange individer sammen med bedrifter som er å snu til Bitcoin som betalingsmiddel. Dette inkluderer mørtel virksomheter som for eksempel advokatfirmaer, leiligheter, restauranter samt populære online-tjenester. Disse tjenestene omfatter Reddit, Flattr, WordPress og Namecheap. Du vil bli overrasket over å vite veksten i antall brukere. Statistikk fra august 2013 viser at verdien av bictoins i omløp var rundt US $ 1,5 millioner. Millioner av dollar av Bitcoins var i transaksjonen daglig.

Hvor får du Bitcoins?
Det er forskjellige måter du kan få tak på Bitcoins. Du kan få dem i bytte for varer og tjenester. Du kan også få noen til å bytte Bitcoins med deg. Du kan også få dem gjennom gruvedrift. Det er en Bitcoin utveksling, noe som gjør at du kan få dette krypto-valuta i bytte mot dollar, for eksempel.

Er det lett å lage Bitcoin betalinger?
Du ville bli forbauset å finne ut at disse utbetalingene er faktisk enklere enn kredittkort eller debetkort kjøp. Du trenger heller ikke en kjøpmann. Du kan foreta betalinger gjennom lommebokprogrammet, som du kan laste ned på din telefon eller på datamaskinen. Du trenger bare å skrive inn adressen til mottakeren, beløpet som skal betales, og deretter trykker du ganske enkelt sende. Det er nå også lettere å gjøre betaling via berøring av to telefoner via NFC-teknologi. En QR-kode kan du også få tilgang til adressen automatisk å gjøre betalinger på en mye enklere måte.

Er Bitcoins en måte å bli rik raskt?
Mange tror at det er lett å bli rik umiddelbart gjennom Bitcoins. Du har kanskje sett at på internett der folk lover stor fortjeneste for liten mengde arbeid. Men dette er ikke sant i tilfelle av Bitcoins. Systemet ikke love deg noen form for nedfallsfrukt fortjeneste. Utviklere kan ikke tjene penger hvis du blir involvert, og det er ingen måte at de kan få penger fra deg. Bitcoins er umulig å skaffe mindre eieren gir samtykke. Faktisk, fordi Bitcoin er en eksperimentell og virtuell valuta, du kan enten lykkes eller tape. Det er ingen måte at du får rik raskt.

Er Bitcoin et godt investeringsalternativ?
Siden dette er et nytt konsept, så du trenger for å forstå om Bitcoin økonomien ville være faktisk lønnsomt for deg. Verdien av denne valutaen ikke er støttet av noen organisasjon eller regjering. Den opererer på en lignende måte til andre valutaer fordi folk er villige til å bruke det som et byttemiddel. Videre også valutakursen svinger og til tider, det gjør det ganske drastisk. Men det har ikke mye aksept. Det er noen sikkerhetshendelser som kan føre til store selge-offs. Det er viktig å forstå at en person tar en risiko ved å være i denne økonomien, fordi det er definitivt en høy-risiko valuta. Men når det blir bredere kjent og akseptert, da ville det være stabilitet i valutakursen. For nå, det pleier å være ganske uforutsigbar. Du må ha en klar plan slik at risikoen kan styres enkelt.

Hvordan kan du opprette nye Bitcoins?
Du kan opprette nye Bitcoins gjennom prosessen med gruvedrift diskutert tidligere. Dette er ganske lik den fremgangsmåten kontinuerlig trekningen trekning. I utgangspunktet gjennom utvinning av noder i nettverket, kan du bli belønnet i Bitcoins, spesielt når du finner svar på kompliserte matematiske problemer. Dette lar deg lage nye blokker. Blokkene symboliserer et arbeid som er gjort med vanskelighet, som har en tendens til å variere i henhold til den generelle styrken til en bestemt nettverk. Du kan gruve blokker etter hvert 10 minutt.

Hva er fordelene med Bitcoins?
Det er mange fordeler med å bruke Bitcoins og dette inkluderer:

Fritt betaling: Du vil bli overrasket over hvor lett det er å bare motta og sende penger kjapt hvor som helst i verden umiddelbart. Du trenger ikke å bekymre deg for pålagt begrensninger sammen med ingen grenser når det gjelder internasjonale grenser. Du trenger ikke å bekymre deg for helligdager heller. Derfor vil du ha full kontroll over pengene

Lavpris: De lave kostnadene har en tendens til å oppstå fordi det er ingen avgift involvert. Det kan være meget mindre avgiften, som vanligvis er anvendelig når det er prioritert av behandlingen, slik at hurtigere bekreftelse kan mottas. Noen ganger, hvis selgerne bruker dette, så du trenger dette for å behandle transaksjoner.

Risikoen er minimal for selgere: Merchants ville finne det være ganske sikker og irreversible fordi det ikke er noen personopplysninger om kunder. Derfor er det ingen problemer som består av falske føringer og svindel.

Mer Control: : Folk setter pris på det faktum at de kan ta full kontroll over sine transaksjoner. Det er ingen måte at selgerne kan tvinge ubemerket endringer eller uønskede endringer, som ofte oppstår når andre betalingsmidler blir brukt. Det er ingen personopplysninger knyttet når transaksjoner skjer, noe som faktisk gjør metoden ganske sikker. Derfor får du bedre beskyttet mot identitetstyveri . Det er også et alternativ å gi beskyttelse for pengene gjennom kryptering og backup.

Nøytral og Transparent: All informasjon på blokken kjeden kan bli sett og sett i sanntid. Alle kan bekrefte informasjonen, noe som betyr at enhver organisasjon ikke kan manipulere protokollen siden det er ganske sikker kryptografisk. Derfor er det predicable og nøytral på denne måten.

Hva er begrensningene i Bitcoin?
Det er noen ulemper med å bruke denne betalingsmiddel, også.

er Aksept lav: Mange mennesker har en tendens til å ikke vite om Bitcoins. Det er mange selskaper som øker bruken av Bitcoin som betalingsmiddel på grunn av fordelene som er involvert, men det er fortsatt liten. Skal man dra nytte av nettverkseffekter, da flere mennesker trenger å godta dette.

Utvikling Stage: Dette er relativt ny programvare, noe som betyr at det er noen ufullstendige funksjoner. Derfor er det fortsatt er under utvikling for å sikre at det blir tilgjengelig for massene og blir mer sikker. Derfor kan ikke alle bruke Bitcoin på dette tidspunktet. Faktisk er det ingen forsikring levert av Bitcoin bedrifter som dukker opp i disse dager. Crux er at det fortsatt er modning på dette tidspunktet.

Markedet er volatilt: Valutakursen har en tendens til å svinge ganske raskt. Siden det er liten mengde mennesker på markedet, en hvilken som helst form for aktivitet tendens til å påvirke prisen. Når markedet modnes, vil denne volatiliteten reduseres.

Kan du stole Bitcoin?
Dette er en meget gyldig spørsmål. Og svaret er ganske enkelt fordi det er lett å stole på dette systemet fordi det krever ingen tillit i det hele tatt. Dette er fordi det er helt desentralisert og åpent for alle. Alle kan få tilgang til hele koden til programvaren når som helst. Enhver utbygger kan ha en eksakt idé om hvordan dette systemet fungerer. Alle transaksjoner kan sees av alle i sanntid. Det er ingen avhengighet av en tredjepart. Akkurat som nettbank, det fungerer gjennom kryptografiske algoritmer som er peer-reviewed. Selv om du ikke kan stole på alle brukerne, vil nettverket være sikker. Derfor kan du plassere din tillit i det.

Er Bitcoin helt virtuell?
Akkurat som nettbank og kredittkort er virtuelle, er Bitcoin som virtuell som det kan få. Den kan brukes i bytte for elektroniske varer og tjenester sammen med fysiske butikker, så vel. Du kan bytte dem i fysiske former gjennom bruk av Casascius mynter. Men ved å bruke appen gjennom den elektroniske lommeboken er en bedre idé. Den balanserer kan sees av alle i publikum, så de kan ikke endres av hvem som helst. Brukere har full kontroll over sine midler, og de kan ikke bare forsvinne i løse luften, selv om midlene er virtuelle.

Hva skjer når Bitcoins er tapt?
Dette vil ha samme effekt som når pengene er tatt ut av sirkulasjon. De Bitcoins som er tapt vil forbli blokken kjeden, men de vil bli satt til sovende status, fordi ingen kan finne den private nøkkelen, som vil tillate dem å bli brukt igjen.

Er Bitcoin lovlig?
Det er ingen organisasjon eller land i verden som har ansett dette ulovlig. Det er noen land som Russland og Argentina som alvorlig forby bruk av andre valutaer. Noen jurisdiksjoner kan sette en grense for bruk av slike Bitcoin børser.

Men fordi Bitcoin er en form for penger, det kan fortsatt brukes til ulovlige formål, men dette gjør ikke det ulovlig. Den nåværende banksystemet sammen med kredittkort systemet har også en høy grad av svindel, så Bitcoins har blitt rapportert å bli brukt ulovlig.

Hva om skatt i tilknytning til Bitcoins?
Uansett hva mediet for transaksjonen brukes, kan en form for skatteplikt oppstå, selv om Bitcoin ikke har en juridisk anbud status. Noen lovgivning i ulike jurisdiksjoner kan gi opphav til Bitcoins blir utsatt for ulike former for skatter, som inntekt, salgsgevinster og lønn.

Er Bitcoin en svindel?
Nei det er ikke.

Spekuleres et problem med Bitcoins?
Spekulasjoner kan ofte føre til volatilitet, så det er en av de viktigste kritikk av Bitcoins.


Hvis du finner denne informasjonen nyttig, ikke nøl med å donere:
Bitcoin adresse: 199qweKqSzryPJsVi5n3iazuM8nLDFXBvo
Dogecoin adresse: D5cFbKHSJwmL3V7TVM84dL2EAf35SAV7Di
Litecoin adresse: LcXzbhN88EUAc44b8YYt5gD6Q3PPf2buxQ

eller donere direkte
Kommentar med din Facebook-konto